Jump to content


ამ თემას აქვს 2 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47357 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

პეკინური კომბოსტო ქამა სოკოსა და კრევეტებთან ერთად

 

 

 

kombosto_krevetebit.jpg

 

 

 

საჭირო მასალა: 1 საშუალო თავი პეკინური კომბოსტო, 200 გ ქამა სოკო, 200 გ მოხარშული კრევეტები, 120 გ სტაფილო, 1 ტკბილი წიწაკა, 1 პატარა ცხარე წიწაკა, 2 სმ ჯანჯაფილის ფესვი, 1 ს.კ. ბრენდი, 2 ს.კ. სოიის სოუსი, 1 მწიკვი შაქარი, მარილი გემოვნებით, 1 ს.კ. ქუნჯუთის მარცვლები, 4 ს.კ. ზეთი.

მომზადება: ტაფაზე 1 ს.კ. ზეთში მოვშუშოთ დაქუცმაცებული ცხარე წიწაკა და გახეხილი ჯანჯაფილი, დავუმატოთ თხლად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა, სტაფილო და რამდენიმე წუთის შემდეგ ყველაფერი მოვათავსოთ თასში. 2 ს.კ. ზეთში ბრენდთან ერთად მოვშუშოთ თხლად დაჭრილი სოკო და მივამატოთ ბოსტნეულს. კომბოსტო დავშალოთ ფოთლებად, მოვაცილოთ ხიკვის ნაწილები, დავჭრათ და 1 ს.კ. ზეთში ვშუშოთ 3 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ სოკო და ბოსტნეული, კრევეტები, სოიის სოუსი, შაქარი, მარილი, 2-3 წუთით გავაჩეროთ ცეცხლზე და გამზადებულს ზემოდან მოვაყაროთ მოხალული ქუნჯუთის მარცვლები.

წყაროhttps://vinoge.com


legion.ge-82-1553250819.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_სტუმარი_*

სტუმარი_სტუმარი_*

  • Find Topics
  • სტუმარი

სხვათა შორის იშვიათად , მაგრამ ჩინურ სამზარეულოში სოიოს სოუსი არ გამოიყენება. კრევეტების გემოს შესანარჩუნებლად , შეიძლება სოიოსაგან თავის შეკავება.თავის გემოსკენ რომ არ წაიყვანოს....



#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47357 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ეს კიდო მესმის....ერთი სოიოს სოუსია და ეგრევე პეკინურიო


legion.ge-82-1553250819.jpg






0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი

0%
მზადდება მინიატურა
ატვირთვის შეწყვეტა

ატვირთული ვიდეოს ბმული ჩავსვათ პოსტში?