Jump to content


ამ თემას აქვს 2 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 42979 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ქაშაყი ბურგუნდიულად

 

 

 

qasayi.jpg                                                                                  საჭირო მასალა: 8 ნაჭერი დამარილებული ქაშაყის ფილე, 3 თავი ხახვი, 500 მლ წითელი ღვინო (სასურველია ბურგუნდიული), 6 ს.კ. წითელი ღვინის ძმარი, 3 ს.კ. შაქარი, 3 ცალი დაფნის ფოთოლი, 4 ცალი მიხაკი, 1 ს.კ. თეთრი პილპილის მარცვლები, 1 ს.კ. მდოგვის მარცვლები.   მომზადება: ხახვი ალყა-ალყა დავჭრათ. ღვინოში შევურიოთ ძმარი, დაფნის ფოთლები, შაქარი, პილპილი, მიხაკი, მდოგვის მარცვლები, მოვათავსოთ ქვაბში და მოდუღებამდე მივიყვანოთ (არ ადუღდეს!), შემდეგ გავაციოთ. თევზის ნაჭრები მოვათავსოთ გაციებულ მარინადში და 12 საათი დავაყოვნოთ.


legion.ge-82-1553250819.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_სტუმარი_*

სტუმარი_სტუმარი_*

  • Find Topics
  • სტუმარი

სხვათა შორის ძალიან პიკანტური იქნება შაქარი , მიხაკი და მდოგვი.



#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 42979 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

სხვათა შორის ძალიან პიკანტური იქნება შაქარი , მიხაკი და მდოგვი.

გენდობით და თქვენი ქალური ინტუიციის მჯერა და ასევე მანდილოსანის ნატიფ გურმანულ გემოვნებასაც პატივს ვცემ , მაგრამ შაქარის და მდოგვის კომპოზიცია ...ცოტა ეჭვს იწვევს. ნუ ყოველი შემთხვევისათვის - ჩემში

7d203952816137deb4f26f150d4084c0.gif


legion.ge-82-1553250819.jpg






0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი

0%
მზადდება მინიატურა
ატვირთვის შეწყვეტა

ატვირთული ვიდეოს ბმული ჩავსვათ პოსტში?