Jump to content


ამ თემას აქვს 4 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 39355 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

სიმინდი

 

 

 

 

 

 

 

 5a748f7ac229.jpg                                                                     

 

 

   კლასიკური სატყუარაა კობრზე სათევზაოდ.აღსანიშნავია რომ სატყუარად ძირითადად გამოიყენება ყვითელი სიმინდის მარცვალი.ჩვენ შეგვიძლია ის უახლოეს მაღაზიაში შევიძინოთ ან დავამზადოთ ოჯახში.ორივე ვარიანტი შედეგიანია,თუმცა აქვთ თავისი ნიუანსებიც.დავიწყოთ მზა სიმინდიდან რომელსაც ვყიდულობთ.

 

 

                                                                                                                    e725660aa37a.jpg                                                                                   

 

 

მზა,მოხარშული სიმინდის მარცვლები რომელიც გამოიყენება ძირითადად სალათების კეთებისას.შენაერთში აქვს მოტკბო ელემენტები,რაც დადებითად აისახება მის სატყუარად გამოყენებისას.თუ დააკვირდებით მარცვლებს სათესლე ყუნწები აქვთ მოცლილი რაც არა მარტო მათ ზომაზე,არამედ სიმკვრივეზეც მოქმედებს.მათი მინუსი იმაში მდებარეობს რომ ძალზე რბილია და ფაქიზი,სატყუარა კაუჭზე მჭიდროდ არ ჯდება,ოჯახში მოხარშული სიმინდიდან განსხვავებით.
ოჯახში სიმინდის სწორად მოხარშვა ერთგვარ ძალიან რთული პროცესია.სიმინდის მოხარშვის ზუსტი დრო უნდა შეარჩიო.ის არ უნდა გადასკდეს,ან აიფურცლოს.ასევე თუ კი დააკლდა ხარშვა უვარგისი გამოვა.გასინჯვისას მარცვალი უნდა იყოს რბილი,და მთელი.

5a748f7ac229.jpgი                                                                          კლასიკური სატყუარაა კობრზე სათევზაოდ.აღსანიშნავია რომ სატყუარად ძირითადად გამოიყენება ყვითელი სიმინდის მარცვალი.ჩვენ შეგვიძლია ის უახლოეს მაღაზიაში შევიძინოთ ან დავამზადოთ ოჯახში.ორივე ვარიანტი შედეგიანია,თუმცა აქვთ თავისი ნიუანსებიც.დავიწყოთ მზა სიმინდიდან რომელსაც ვყიდულობთ.                                                                                                                     e725660aa37a.jpg                                                                                    მზა,მოხარშული სიმინდის მარცვლები რომელიც გამოიყენება ძირითადად სალათების კეთებისას.შენაერთში აქვს მოტკბო ელემენტები,რაც დადებითად აისახება მის სატყუარად გამოყენებისას.თუ დააკვირდებით მარცვლებს სათესლე ყუნწები აქვთ მოცლილი რაც არა მარტო მათ ზომაზე,არამედ სიმკვრივეზეც მოქმედებს.მათი მინუსი იმაში მდებარეობს რომ ძალზე რბილია და ფაქიზი,სატყუარა კაუჭზე მჭიდროდ არ ჯდება,ოჯახში მოხარშული სიმინდიდან განსხვავებით.
ოჯახში სიმინდის სწორად მოხარშვა ერთგვარ ძალიან რთული პროცესია.სიმინდის მოხარშვის ზუსტი დრო უნდა შეარჩიო.ის არ უნდა გადასკდეს,ან აიფურცლოს.ასევე თუ კი დააკლდა ხარშვა უვარგისი გამოვა.გასინჯვისას მარცვალი უნდა იყოს რბილი,და მთელი.

 

წყარო"ucoz.com


legion.ge-82-1553250819.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_devi_*

სტუმარი_devi_*

  • Find Topics
  • სტუმარი

მეც კი მოვტყუვდები ამითი :0030:

 

 

ერთერთი კარგი სათყუარაა თევზაობის დროს



#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 39355 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

მეც კი მოვტყუვდები ამითი :0030:

 

 

ერთერთი კარგი სათყუარაა თევზაობის დროს

 

არააა,

არ მჯერა შენ მარტო მწვადებით ტყუვდები
:0024:


legion.ge-82-1553250819.jpg


#4 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
დოკი

დოკი

    ტრიბუნი


  • Find Topics
  • კანდიდატი
  • PipPipPipPipPipPip
  • 622 პოსტი
  • წარმოშობა:გლდანი :)

ოჯახში მოხარშული სიმინდიდან განსხვავებით. ოჯახში სიმინდის სწორად მოხარშვა ერთგვარ ძალიან რთული პროცესია.სიმინდის მოხარშვის ზუსტი დრო უნდა შეარჩიო.ის არ უნდა გადასკდეს,ან აიფურცლოს.ასევე თუ კი დააკლდა ხარშვა უვარგისი გამოვა.გასინჯვისას მარცვალი უნდა იყოს რბილი,და მთელი.

ხოლო ხარშვისას თუ, თაფლსაც დავამატებთ, გაცილებით შედეგიანი თევზაობა გვექნება ;)



#5 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
mirza

mirza

    ლეგიონერი


  • Find Topics
  • პრეტორიანელი
  • 1137 პოსტი
  • მისამართი:ქუთაისი
  • წარმოშობა:იმერეთი
დასაკვებსაც თუ დაუმატებ კიდევ უკეთესი:))





0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი

0%
მზადდება მინიატურა
ატვირთვის შეწყვეტა

ატვირთული ვიდეოს ბმული ჩავსვათ პოსტში?