მასალა:
- 2 კგ. კარასი
- 2 ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 2 კვერცხი
- 3 ნაჭერი პური
- ოხრახუში, მარილი, მწიწაკა გემოვნებით
მომზადება:

თევზი გაფხიკეთ

გაჭერით და ამოიღეთ ნაწლავები


გავრეცხოთ გამდინარე წყალში

თევზი გავჭრათ სიგრძეზე

მოვაჭრათ თავი და გამოვარჩიოთ ფხებისაგან

მივიღებთ გასუფთავებულ ფილეს



ხორსაკეპ მანქანაში გავატაროთ პურის ნაჭერი ( უმჯობესია ძველი პური ) მწვანილი, ნიორი, ხახვი, მწიწაკა და თევზის ფილე


გატარებულ ფარშს დაუმატოთ მარილი

და 2 კვერცხი

გავაკეთოთ პატარა გუნდები ამოვავლოთ სუხარში ან ფქვილში და გამოვაცხოთ ცხელ ზეთიან ტაფაში



გემრიელად მიირთვით!