„სისხლიანი მერი“
საჭირო ინგრედიენტები:
- ტაბასკოს სოუსი
- ლიმონის წვენი
- პომიდვრის წვენი
- 60 მლ არაყი (შეგიძლიათ შეცვალოთ ჯინი,ტონიკი,ტეკილა)
- მარილი
- პილპილი
- ნიახურის ღერო
- ყინული
იმის გამო, რომ ეს მარად პოპულარული სასმელი შესანიშნავი გამაგრილებელი და გამამხნევებელი თავისებურებებით გამოირჩევა, ძირითადად,შუადღემდე სვავენ. “სისხლიანი მერი“ მაღალ, სწორკედლებიან ჭიქაში უნდა ჩაასხათ. ყინული ჭიქაში ჩაყარეთ. ერთი ყლუპი ტაბასკო,ერთი ყლუპი ლიმონის წვენი, მარილი და წიწაკა დაამატეთ და კარგად აურიეთ. 60 მლ არაყი დაუმატეთ და შეავსეთ პომიდვრის წვენით. ისევ აურიეთ კარგად და ჩადეთ ნიახურის ღერო.
მმმმმმ ნიამუ , ნიამუ