სოუსი რანჩი
შემადგენლობა:
1 ჭიქაკეფირი
1/4 ჭიქამაიონეზი
3 ს.კ. არაჟანი
3 ს.კ. წვრილად დაჭრილიოხრახუში
2 ს.კ. წვრილად დაჭრილიმწვანე ხახვი
4 ჩ.კ. თეთრი ღვინისძმარიანლიმონისწვენი
1 კბილი საშუალო ნიორი,წვრილადდაჭრილი
1/2 ჩ.კ. მსხვილი მარილი,დამატებით საჭიროებისამებრ
1/8 ჩ.კ. ახლადდაფქულიშავი წიწაკა, დამატებით საჭიროებისამებრ.
მომზადების წესი:
მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი ჰერმეტულ კონტეინერში. კარგად შევანჯღრიოთ კარგად. შევაზავოთ მარილით და შავი წიწაკით. შევდგათ მაცივარში რათა არომატები თანაბრად გადანაწილდეს, დააახლოებით 1 სთ-ი. სოუსის გამოსადეგია 3 დღის განმავლობაში, შეინახეთ მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით და გაიღიმეთ ხშირად!...
intsamzareulo.com