პირველად გავაკეთე თქვენთან ერთად და მახსოვს დიდი მოწონება დაიმსახურა, ასე რო ღირს ამ რეცეპტის გაზიარება, მითუმეტეს ბუნებაში უფრო მოსახერხებელია ამის გაკეთება...
კალმახი უმჯობესია იყოს დიდი ზომის, ვჭრით გრძივად და მაქსიმალურად ვცდილობთ მივიყვანოთ ფილეს კონდეციამდე, შემდეგ ვჭრით პატარა ნაჭრებად და ვყრით ქვაბში, ვამატებთ სოიოს სოუზს, ლიმნის წვენს, მარილი, პილპილი, ტომატი და ხახვი. დიდი ხანი ვაჩერებთ ცეცხლზე და..... მარტივი ჩაშუშულიც მზადაა
- ფორუმი
- ფორუმის წევრები
- Shoutbox
- კალენდარი
- ფოტო გალერეა
- Custom Pages
- ვიდეო გალერეა
- iHost
- კლუბის შესახებ
- ფორუმი
- ფორუმის წევრები
- ყველაზე აქტიურები
- ფორუმის სიახლეები
- კალენდარი
- სურათის ატვირთვა
- იუთუბზე ატვირთვა
- ონლაინში არიან
- საიტის რუკა
- მაღაზიები
- კატეგორიები
- მთავარი
- მონადირეთა ლეგიონი
- მსროლელთა ლიგა
- ნადირობა
- ბაზიერობა
- სამონადირეო იარაღი
- ძაღლები
- თევზაობა
- დასვენება, ლაშქრობა
- ფლორა და ფაუნა
- სხვადასხვა
- მედიცინა
- ისტორიის კუთხე
- ბუნება
- გალერეა
- გადმოწერა
- დაგვიმეგობრდით