Jump to content


ამ თემას აქვს 2 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47671 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ნეაპოლური საწებელი

გამოქვეყნებულია: 15 ივნისი, 2010 - 14:27

neapolitanuri_sawebeli.jpg

საჭირო მასალა: 2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, 1 მოზრდილი ტავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი, 3 ს.კ. მშრალი თავშავა (ორეგანო), 800 გ. დაკონსერვებული პომიდორი, 2 ს.კ. პამიდვრის პასტა, 1 ს.კ. შაქარი, 4 ცალი ახალი პომიდორი.

მომზადება: წვრილად დაჭრილი ხახვი და დაჭყლეტილი ნიორი 7-8 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ თავშავა, კანგაცლილი და თესლგამოცლილი დაკონსერვებული პამიდორი, პამიდვრის პასტა, შაქარი და ვშუშოთ კიდევ 20 წუთით. როდესაც პამიდვრის მასა 1/3-მდე დაიკლებს, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი, კანგაცლილი და თესლებამოცლილი ახალი პამიდორი, წიწაკა, მარილი და კიდევ რამდენიმე წუთი ვადუღოთ. ტრადიციულ ნეაპოლიტანურ საწებელს იტალიელები უმატებენ ანჩოუსებსა და ზეთისხილს, რაც სპეციფიურ გემოს აძლევს. შევურიოთ აღნიშნული პროდუქტები. საწებელი შეგვიძლია მივირთვათ მაკარონთან

legion.ge-82-1553250819.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_სტუმარი_*

სტუმარი_სტუმარი_*

  • Find Topics
  • სტუმარი

ბოდიში კორექტირებისათვის , მაგრამ უფრო სწორია ნეაპოლიტანური......



#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
მეტო

მეტო

    პატარა მაგისტრი


  • Find Topics
  • ადმინისტრატორი
  • 4972 პოსტი
  • მისამართი:ქ. თბილისი წერეთლის გამზ. #10
  • წარმოშობა:ქართლი

ვეკუა მოამზადებ ? რარაც მეგრულს უგავს ხო იცი შენ 


პატივისცემით, მეტეორა
 

კლუბ მონადირეთა ლეგიონის გამგეობის წევრი






0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი

0%
მზადდება მინიატურა
ატვირთვის შეწყვეტა

ატვირთული ვიდეოს ბმული ჩავსვათ პოსტში?