Jump to content

გამარჯვება სტუმარო. კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება მონადირეთა და მეთევზეთა კლუბის ფორუმზე Legion.Ge
ფორუმზე ავტორიზაციის გარეშე თქვენი უფლებები შეზღუდულია. თუ თქვენ გაქვთ ჩვენს ფორუმზე ანგარიში გთხოვთ გაიარეთ ავტორიზაცია. თუ ჯერ არ ხართ ჩვენი ფორუმის წევრი დარეგისტრირდით რეგისტრაციის ფორმით. წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენ არ გაქვთ უფლება გამოეხმაუროთ უკვე არსებულ თემებს, ან გახსნათ ახალი თემა, ასევე შეზღუდული გაქვთ ჩათით სარგებლობის უფლება, სიახლეების გამოწერის ან პირადი შეტყობინებების გაგზავნის/მიღების საშუალება.
გაიარეთ ავტორიზაცია ან დარეგისტრირდით
სურათი

ბარბექიუს საწებელი

ბარბექიუს საწებელი პომიდორი მარილი ნიორი სუნელები

  • Please log in to reply
ამ თემას აქვს 4 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 37649 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria
ბარბექიუს საწებელი
 bef884ba-a8d4-40f2-9b35-342399192a56.jpg
ბარბექიუს საწებელი

ხშირად გაიგებთ ალბათ ტერმინს ბარბექიუს საწებელი; ძალინა პოპულარული და გემრიელი სოუსია, თჲმცა უკვე იმდენი ვარიაცია არსებობს, რომ ყველა აღარც არის გემრიელი; განსაკუთრებით, ნამწვის, თჲ ნახშირის ხელოვნური არომატით არ მომეწონა ამ ბოლო დროს; ერთჳ სიტყვით, ვინ როგორ ამზადებს, ხან რაც ურევენ და ხან რას. თჲმცა ყველაზე ტრადიციულიც, კი საქართველოს პირობებში რთული მოსამზადებელია - ინგრედიენტების გამო. ამიტომ, ამ რეცეპტშჳ ქართული ან საქართველოში ადვილად ხელმისაწვდომი პროდუქტები გამოვიყენე და ასე გთავაზობთ. ძალინა უხდება არა მარტო გრილს, არამედ ღუმელში შემწვარ ხორცეულსაც.

Category: 

 
ბარბექიუს საწებელი Directions
ინგრედიენტები

ძირითადი ინგრედიენტები:

კეჩუპი, კლასიკური - 3 სადილის კოვზი;

კვაწარახი - 1 ჩაის კოვზი;

თაფლი (არომატის გარეშე) - 1/2 ჩაის კოვზი, ან შაქრით ჩაანაცვლეთ;

მარილი - 1/3 ჩაის კოვზი;

 

დამატებით შეგიძლიათ შეურიოთ ყველა ერთად ან სურვილის მიხედვით:

ცხარე წიწაკა - დაღერღილი, ან დანაყილი (სურვილის მიხედვით)

ნიორი, დანაყილი - 1 კბილი;

შავი პილპილი - 1/4 ჩაის კოვზი;

ბაჰარი - 1 ან 2 მარცვალი, დანაყილი;

ჯანჯაფილი - 1 სმ სისქის, დანაყილი

 


მომზადების წესი

ძირითადი ინგრედიენტები შეურიეთ ერთმანეთს და გასინჯეთ, სიცხარე-სიმჟავე დაარეგულირეთ თქვენი გემოვნებით; მაგრამ ოდნავ მძაფრი მაინც უნდა იყოს;

თაფლი ნუ შეგაშინებთ, კარამელიზებას და საჭირო წებვადობას შესძენს ხორცს, არ დაატკბობს.

 

გამოყენება:

შემწვარ ხორცს გადაუსვით სქელ ფედან, ცხელსვე;

შედგით ღუმელში სუფრაზე მიტანის წინ, 3-5 წუთით, საწებელი უნდა შესქელდეც და ხორცი კარგად დაფაროს. ყურადღებით იყავით - არ დაიწვას.

თუ ღუმელი არ გაქვთ გახურებული - მიკროტალღრიც გამოდგება, თმცა ისეთ დაბრაწული არ გამოვა, როგორც ჩვეულებრივ ღუმელში.

perfectcook.org/


53c8c0d32f03.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_devi_*

სტუმარი_devi_*

  • Find Topics
  • სტუმარი

ოოოო ეტა ვკუსნა



#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 37649 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ცოტაც და ....

1076975_125.jpg


53c8c0d32f03.jpg


#4 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
goga_para

goga_para

    დელეგატი


  • Find Topics
  • კლუბის წევრი
  • 1911 პოსტი
  • მისამართი:თბილისი
  • წარმოშობა:თბილისი

კარგი იქნება



#5 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 37649 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ოოოო ეტა ვკუსნა

 

ბაბუ ჩვენ მწვადებს ვაშიშხინებთ სანადიროთ როდესაც ვართ , მაგრამ ფრინველზე ხო წავა? ხოდა მოგესინჯა.... არ ვიცი? ;)
 


53c8c0d32f03.jpg






0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი