ყველის სატყუარა ყველი პროტეინებით მდიდარი სატყუარაა. მას მიზანმიმართულად იყენებენ წვერაზე თევზაობისას. ჩვენში, ყველზე ასევე იჭერენ: კობრს, ქაშაპს, შამაის, კარჩხანას, მოზრდილ ნაფოტას და სხვა. სატყუარად ან მოსაჩვევად(კუბიკების სახით, ფიდერის საკვებურით ან PVA ბადე-პაკეტით) გამოსაყენებელი ყველი აუცილებლად უნდა იყოს საკმაოდ დამწიფებულ-დაძველებული(არაგაფუჭებული), მოყვითალო რძისფერი. ამასთან, უმარილო ან უმნიშვნელოდ მარილიანი. ამ პარამეტრების გათვალისწინებით, საუკეთესო სატყუარად ითვლება ე.წ. შვეიცარული და ჰოლანდიური GOUDA-ს ტიპის ყველი. უშუალოდ სატყუარად(კავზე) ძირითადად გამოიყენება მცირე კუბიკების და პასტის სახით. პასტის(ცომის)სახით კომბინირებულადაც გამოიყენება, მოზელილ პურთან ან მოხარშულ კარტოფილთან ერთად. ასევე, ყველის ბაზაზე ქარხნულად ამზადებენ მისივე არომატის მქონე ბოილებს, პელეტცებს და სხვა ანალოგიური ტიპის სათევზაო სატყუარებს.
ზღვაზე თევზის ხორცით: მერლანკა, სარგანი, ლიფიორი, სმარიდკა(ქართულად არ ვიცი როგორაა) ზღვის ღორჯო (ერთხელ დავიჭირე 700 გრამიანი), იორში, ლოსიკი(სამწუხაროდ ქართულად არ ვიცი როგორაა)
- ფორუმი
- ფორუმის წევრები
- Shoutbox
- კალენდარი
- ფოტო გალერეა
- Custom Pages
- ვიდეო გალერეა
- iHost
- კლუბის შესახებ
- ფორუმი
- ფორუმის წევრები
- ყველაზე აქტიურები
- ფორუმის სიახლეები
- კალენდარი
- სურათის ატვირთვა
- იუთუბზე ატვირთვა
- ონლაინში არიან
- საიტის რუკა
- მაღაზიები
- კატეგორიები
- მთავარი
- მონადირეთა ლეგიონი
- მსროლელთა ლიგა
- ნადირობა
- ბაზიერობა
- სამონადირეო იარაღი
- ძაღლები
- თევზაობა
- დასვენება, ლაშქრობა
- ფლორა და ფაუნა
- სხვადასხვა
- მედიცინა
- ისტორიის კუთხე
- ბუნება
- გალერეა
- გადმოწერა
- დაგვიმეგობრდით