გუფთები პამიდვრის სოუსით
1 / 1.00
დრო
40 წთ
ულუფა
0
სირთულე
საშუალო
ინგრედიენტები:
საქონლის ფარში
800 გ
ხაჭო
100 გ
საფანელი ან დანამცეცებული პური
2/3 ჭიქა
ხახვი
1 თავი, დაჭრილი
ნიორი
5 კბილი, დაჭრილი
კვერცხი
1
მარილი და პილპილი
ოხრახუში
1 კონა
სოუსი
პამიდორი საკუთარ წვენში
1 ქილა
წყალი
1 ჭიქა
ნაღები 10-20%
1/2 ჭიქა
ნიორი
5 კბილი
ხახვი
1
მარილი და პილპილი
გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. თუნუქის ფურცელზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.
ფარშის ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში კარგად აურიეთ. გააკეთეთ პატარა ბურთულები და დაალაგეთ თუნუქის ფურცელზე. შეწვით დაახლოებით 30-40 წუთი (შეგიძლიათ ტაფაზე შეწვათ, უფრო სწრაფია)
ამასობაში მოამზადეთ სოუსი: პამიდორი, წყალი, ნიორი და ხახვი ბლენდერში ერთიან მასად აქციეთ.
წამოადუღეთ საშუალო ცეცხლზე, დაამატეთ ნაღები და კიდევ 15-20 წუთი ადუღეთ.
ჩაალაგეთ სოუსში მზა გუფთები და მიიტანეთ სუფრასთან, გარნირთან ერთად.
ფარშის ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში კარგად აურიეთ. გააკეთეთ პატარა ბურთულები და დაალაგეთ თუნუქის ფურცელზე. შეწვით დაახლოებით 30-40 წუთი (შეგიძლიათ ტაფაზე შეწვათ, უფრო სწრაფია)
ამასობაში მოამზადეთ სოუსი: პამიდორი, წყალი, ნიორი და ხახვი ბლენდერში ერთიან მასად აქციეთ.
წამოადუღეთ საშუალო ცეცხლზე, დაამატეთ ნაღები და კიდევ 15-20 წუთი ადუღეთ.
ჩაალაგეთ სოუსში მზა გუფთები და მიიტანეთ სუფრასთან, გარნირთან ერთად.