.
.ნაღების საწებელი (სოუსი)
ნაღების საწებელი (სოუსი)
მასალა:
ნაღები 100მლ.
თეთრი მშრალი ღვინო 50მლ.
გახეხილი ნიორი 0,05გრ.
ლიმონის წვენი 0,10მლ.
წითელი წიწაკა 0,003გრ.
მარილი 0,007გრ.
დაფნის თოფოლი 1 ცალი.
ყველა ამ პროდუქტს მოვათავსებთ რაც შეიძლება სქელი ფორმატის ტაფაზე (მაგალითად თუჯის) და ვადუღებთ შედედებამდე მხოლოდ ამის შემდეგ ჩავაგდებთ დაფნის ფოთოლს შიგნით, მასის სისქე შეგვიძლია ვარეგულიროთ დუღილით. ორაგულს უხდება ეს სოუსი ძალიან.