Jump to content


ამ თემას აქვს 3 გამოხმაურება

#1 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47672 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ქათამი ნუშითა და მარწყვის სოუსით

 

qtami_marckvis_sousit.jpg

 

 

საჭირო მასალა:

ქათმის 4 ფილე, 1/2 ჭიქა ნუში, 1 კვერცხის ცილა, 1 ჭიქა გარეცხილი მარწყვი, 1 ს.კ. შაქარი, 1 ს.კ. ძმარი ბალზამიკო, 1 ს.კ. სიმინდის სახამებელი, 2-3 ს.კ. ქათმის ბულიონი (შესაძლოა ცოტა მეტიც), 1 ს.კ. წვრილად დაჭრილი ახალი როზმარინი.

მომზადება:

წინასწარ გავახუროთ ღუმელი 350 გრადუსამდე. დავფქვათ ნუში. ქათმის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და ამოვავლოთ ჯერ კვერცხის ცილაში, შემდეგ კი ნუშის ფანტელში. დავალაგოთ საცხობ ფორმაზე, დავახუროთ თავზე და გამოვაცხოთ 30-35 წთ სანამ არ დარბილდება და შეყავისფრდება. მარწყვის სოუსისათვის შევურიოთ მარწყვი, შაქარი,  ბალზამიკო და დავაბლენდეროთ. ჩავასხათ მიღებული მასა პატარა ქვაბში და დავამატოთ ქათმის ბულიონი, სიმინდის სახამებელი და როზმარინის ნაწილი. მივიყვანოთ ადუღებამდე და დაბალ ალზე ვადუღოთ 5 წუთი. ქათამს ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ როზმარინი.

© ღვინის კლუბი


legion.ge-82-1553250819.jpg


#2 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47672 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

მაყვალი უხდება და ალბათ მარწყვიც მოუხდება


legion.ge-82-1553250819.jpg


#3 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
სტუმარი_devi_*

სტუმარი_devi_*

  • Find Topics
  • სტუმარი
ფრანგებს უყვართ კულსნარიაში ხორცთან მურსბს და ასეთი რMეები

#4 Share   გადავიდეთ ამ პოსტის ბმულზე
babu

babu

    უხუცესი ლეგიონერი


  • Find Topics
  • გამგეობის წევრი
  • 47672 პოსტი
  • მისამართი:tbilisi
  • წარმოშობა:guria

ტეგები დავამატე შენის ნებართვით


legion.ge-82-1553250819.jpg






0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას

0 წევრი, 0 სტუმარი

0%
მზადდება მინიატურა
ატვირთვის შეწყვეტა

ატვირთული ვიდეოს ბმული ჩავსვათ პოსტში?